Syns du i höstmörkret?

Det har nog inte undgått någon att kvällarna blir allt mörkare. Jag tycker det är ganska mysigt när det är becksvart ute och jag kan ligga i soffan och bara slappa hemma, inne i värmen. Lika skönt är det också att komma ut på en långpromenad eller en löprunda i den friska höstluften.

För att synas i mörkret använder jag alltid en reflexväst. Ingen en modell XXL á la byggnadsarbetare utan en väldigt smidig variant från Röhnisch som jag haft i ett par år nu. Det finns en drös olika varianter på marknaden och nedan visar jag några som passar både för killar och tjejer. Positivt är också att de kommer flera modeller till barn – perfekt att ha ute på tomten eller i lekparken när det börjar skymma.

reflexvästar
Övre raden till vänster – Röhnisch 249 kr, till höger Stadium 149 kr. Nedersta raden från vänster, Craft 299 kr och till höger Asics 149 kr.

Flertalet märken kommer även med jackor helt i reflekterande material vilket är smidigt på hösten när jackan ändå måste vara på. Protouch har precis kommit med sin variant av en sådan här jacka – finns både i dam och herrmodell och kostar 499 kronor i Inter Sport butikerna.

reflexjackor Pro Touch

Annonser

4 svar till “Syns du i höstmörkret?”

  1. jag har en väst helt i reflex och även om man syns hur mycket som helst så är den värdelös på fukttransport och det blir därför både kallt och varmt. typ som att träna i en regnjacka. Jackorna från protouch kan nog vara bra, de är ju i funktionsmaterial (vad jag förstod det som, annars verkar det ju inte så bra) med en del reflexprints. hoppas de sitter kvar i tvätten!

  2. Hej Jag och maken satsade på varsin Asics väst och den är luftig och bra när man cyklar. Det kan ju annars bli ganska svettigt med både cykelhjälm och en vanlig reflexväst, särskilt när solen ligger på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s