H&M’s träningskläder – kan det vara nåt?

Det är säkert 15 år sedan jag köpte mina första träningsplagg från H&M. Funktionaliteten var inte den bästa i vindoverallen jag köpte då, den var rätt fuktig rakt igenom efter en promenad, löppass och efter det är det endast ett par tights som hängt med från denna kedja.

I fredags passerade jag dock butiken på Hamngatan och blev nyfiken på hur sortimentet såg ut. I min jakt efter en mer eller mindre rosa-fri träningsgarderob är det väldigt lätt att konstatera att rosa säljer. Så även på H&M. Det mesta är i rosa eller cerise även här. Dock lyckades jag hitta en perfekt tröja i grå/svart, och turkost (fanns självklart i rosa också) som passar perfekt att ha på mig före och efter Bodybalace och Yoga. Den där tröjan som man drar av sig precis när kroppen blivit uppvärmd, och som man drar på sig inför avslappningsdelen av passet.

Lagom tight, perfekt längd ner till höften och med långa muddar med hål för tummen så jag slipper ha kalla händer – för det fina priset av 199 kronor. Som hittat. Att den har minimalt med sömmar bidrar till den bekväma passformen.

Det var den grå/svarta som fick följa med hem men om resultatet efter en första tvätt blir bra får jag återvända och även köpa hem en turkos variant!

HM topp trio

Annonser

Ett svar till “H&M’s träningskläder – kan det vara nåt?”

  1. Jag tycker HM har bra utbud på linnen, vissa tröjor och enstaka brallor. Däremot skulle jag nog inte köpa sport-bh, vindkläder och liknande där. För inomhusträning tycker jag även att HM:s strumpor fungerar. Och precis som du skriver, priserna är bra. Man kan lätt unna sig ett linne i läcker färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s