Mitt i veckan & yoga hemma för barn

Vaknade imorse och kände att gårdagens extra vila från spinningen nog var precis vad min kropp behövde. Rösten är tillbaka nästan till hundra och jag känner mig piggare. Var smart nog och la mig i tid igår kväll också vilket ju gör sitt till.

Idag har jag planerad vilodag men om kroppen ger klartecken ikväll blir det yoga på hemmaplan.

Mina barn, främst Felix, har bett mig göra iordning ett yogapass åt dem och när jag googlade och Youtubade (heter det så, vi säger det!) för inspiration hittade jag en Youtube-kanal med barnyoga. Visserligen på engelska men det går ju bra att härma personen som leder passen.

Ett litet smakprov från det hittar ni nedan, ett fantastiskt koncept för att som inte av någon anledning har möjlighet att ta iväg sina barn på aktiviteter utanför skolan eller hemmet. Internetanslutning finns numer i de flesta hem och det är det enda som behövs. Jag som förespråkar hemmaträning som ett likvärdigt alternativ för gymträningen gör tummen upp för detta! Kolla även in hemsidan för Cosmic Kids som de kallar sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s