Träna för ett mål och personlig utveckling

Hur noga planerar du din träning och hur långt fram i tiden?

Mitt svar på den frågan är ungefär 2 veckor. Just nu. Jag har inga specifika prestatinsmål inplanerade utan kör på med min spinning och allt det andra som är kul.

Dock måste jag erkänna att jag börjat snegla lite på lopp under första halvan av 2015, typ Womens half marathon som går i april och sen något av Vätternloppen på cykel. Lite sugen på att testa på Halvvättern på 150 km då Tjejvättern ju kändes så bra i våras.

Det handlar samtidigt om att jag presterar bäst med specifika mål, och någonstans blir det den träningen som ger mest också.

Mycket i höst handlar även om personlig utveckling inom träningsområdet. Jag har många spännande saker och om allt går som jag hoppas och önskar kommer även det andra att följa på. Med detta kommer prestationsmålet också – men på ett annat sätt. Lovar att berätta mer sen!

Annonser

Ett svar till “Träna för ett mål och personlig utveckling”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s