Musikmåndag

Var är det bästa stället att hitta musik på till klasser?

Vi har en musikdatabas på Friskis men den har jag aldrig använt. Istället googlar jag, låtar jag gillar på radion lägger jag in i inspirationslistan på Spotify och när jag väl börjat leta har jag insett att det finns otaliga bloggar, främst amerikanska, som enbart handlar om spinningmusik. Det borde vara samma för musik fokuserat på andra träningsformer, om det nu finns sådana uppdelningar längre. Det mesta går ju att använda till allt!

Framför allt, tränar du för en instruktör vars musik du gillar, fråga efter låtlista, Spotifykonto etc. De flesta har sånt idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s