What is health to you ? Ta reda på det tillsammans med mig!

Lorna_Jane_Sweden_Blogutmaning_Start

Under de kommande 5 veckorna kommer ni som läser bloggen att få ta del av en massa tankar inom området hälsa. 5 olika delar kommer att få extra fokus under dessa veckor, 5 områden som smälter samman i det vi kallar HÄLSA. Utmaningen kallas Move. Nourish. Believe.

De olika teman är:

Move – Varför lever du ett aktivt liv? Vilken/a är dina bästa fördelar med att leva ett aktivt liv?
Nourish – Vilken är din matfilosofi? Dela med dig av ditt bästa kosttips!
Believe – Hur tränar du mentalt? Vad gör du för att hålla dig på topp?
Beauty – Vad är skönhet för dig?
Inspire – Varför vill du blogga/instagrama? Hur vill du inspirera?

Initiativtagare till detta är Weronica/Vevve/Skön Puls – kärt barn har många namn – tillsammans med Lorna Jane och tillsammans med er vill vi inspirera alla runtomkring oss att ta en extra tankeställare på hur vi lever, hur vill vi leva och inspirera andra och vad vi faktiskt inspireras av.

Se det här som en utmaning eller en möjlighet att lära dig mer om andra och om dig själv. För mig, som lever ett liv fyllt av träning och rörelse blir det en utmaning att verkligen få tänka till innan, att allt inte kommer solklart direkt utan det krävs eftertanke.

Bloggar du, delta gärna i utmaningen – eller ska vi kalla det en inspirationsboost och tid för eftertanke istället – genom att skriva om dina tankar i de olika ämnena som kommer att beröras. Använder du instagram är det hashtagen #MNBblogger som du använder för att kommunicera med alla andra som deltar. Självklart kan vem som helst hänga med oss i Facebookgruppen som är till för tankar och diskussioner.

Annonser

4 svar till “What is health to you ? Ta reda på det tillsammans med mig!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s