Move – dags att gå vidare

Sista dagen i första veckans utmaning som handlat om rörelse. Move.

Jag har idag tänkt mycket på hur livet vore utan träning. Väldigt annorlunda.

Träningen är min ventil, ett sätt att göra av med rastlösheten i kroppen, överskottsenergin, och samtidigt fylla pp med ny energi. Glädje. Personligen tror jag att jag skulle vara rätt deprimerad om jag inte skulle få träna. Jag måste få utlopp för allt som spritter i kroppen – det gör mig glad och lycklig. Träningen ger mig kraft att orka ed vardagens stress och måsten och ja – även maken tycker att jag blir lite trevligare när jag tränat;)

Med detta sluts veckan och jag ser fram emot att fortsätta dela mina tankar med er nästa vecka. Nourish är temat – matfilosofi. Ett spännande ämne.

Annonser

Ett svar till “Move – dags att gå vidare”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s