Musikmåndag

Det finns få grupper vars låtar passar så perfekt för spinning som Swedish House Mafias härliga dunkande. Jag såg dem live på Friends Arena för snart 2 år sedan och det var magiskt trots att jag inte är någon inbiten house-människa utan fortfarande föredrar lite skönare trallvänlig pop. Men just på pass får det gärna dunka lite extra för både energin och för nöjets skull.

På morgonens spinningpass på nyöppnade, premiär idag, SATS Sveavägen dit jag var inbjuden genom bloggen var flertalet av låtarna just Swedish House Mafia. Mer om passet i sig kommer i ett senare inlägg men just musiken var ett stort plus!

Spana in musiken av killarna här
En av mina favoriter:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s