Håll dig varm under höstens löpning med Craft

Höstvindarna har verkligen hittat hit och i morse blåste det halv storm utanför vårt hus. På vägen till pendeltåget hade ett stort träd blåst omkull och köerna var därefter. Jag skippar gärna regnet men vinden och den kallare temperaturen har jag inget emot – så länge jag är rätt klädd.

Då det snart är dags för mig att köra igång med löpgrupp igen gäller det även att göra en snabb inventering bland träningskläderna så att även dessa är up to date och håller mig varm även när termometern börjar krypa ner mot nollan. Då vi hänger en hel del ute vid fotbollsplaner och i ishallar med våra barn händer det rätt ofta att träningkläder för kallare väder åker på även där.

Craft har en massa snyggt i sin löparkollektion för hösten och jag vill dela med mig av mina favoriter. Jag älskar att man tänkt lite utanför den rosa och svarta boxen som är så vanlig just på träningkläder – mer andra färger åt folket!

Just nedanstående ytterplagg är från kollektionen BRILLIANT vilken syftar till materialet som reflekterar och gör så att vi syns bättre i höstmörkret.

1902875_2825_Leightweight_Stretch_Po_W

Denna tröja har jag i andra färger sedan tidigare kollektioner. Lättvikt i stretchmaterial som värmer antingen direkt mot huden eller över en underställströja.

1902933_2825_Pr_Brilliant_Light_Jkt_W

Brilliant Light Jkt – Lättviktjacka som är vindtät och står emot regn. Med reflekterande material gör den att du syns även under de mörkaste delarna av dygnet.

1902207_2825_Brilliant_Vest_W

Brilliant Vest – För extra värme kompletterar du med en väst i meshtyg – även den med reflekterande detaljer.

1902943_9825_Pr_Brilliant_Thermal_Tights_W

Brilliant Thermal Tights – Termotights med mjuk insida. Står emot vind och regnrusket. Reflekterande detaljer.

1903014_2825_Hybrid_Weather_Glove

Jag är en riktig fryslort och föredrar tumvantar framför fingervarianten. Dessa har både också, fingervantar under och en överdel som du kan trä på fingrarna för ännu mer värme. Favorit!

1902953_1825_Brilliant_Hb

Pannbandet då det fortfarande är lite för varmt för mössa under en löptur. Skyddar öronen mot vinden och håller sig på plats.

För er killar så finns självklart motsvarande plagg i herrkollektionen!

Annonser

4 svar till “Håll dig varm under höstens löpning med Craft”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s