Slutrapport från Running Strength

Herre Gud vilken värk jag har i vader och sätesmusklerna. Två dagar med intensiv träning med fokus på ben har gjort sitt! Inatt vaknade jag att jag hade ont och imorse vaknade jag dödshungrig, all träning gör sitt med matlusten (middag, kvällsmat + chips hjälpte visst inte!).

Igår hade vi ”audition”, dvs vi som gick utbildningen fick visa upp våra 10 minuters block vi lärt in under kvällen/natten/morgonen. Jag var sjukt nervös, gick upp som nummer 4 av 6 men allt gick bra. Det är en sån skön känsla när nervositeten släpper och man bara kan köra på. Jag hade en del missar, 2 kvällstimmar med förberedelser i ett nytt koncept är inte mycket men det funkade. Jag fick en massa bra feedback – så otroligt utvecklande!

Det händer så mycket roligt just nu, veckorna bara flyger iväg. Det finns inget som stoppar mig just nu:)

Annonser

Ett svar till “Slutrapport från Running Strength”

  1. Verkligen kul att läsa om alla dina projekt, är det inte dags att sadla om till att jobba med träning på heltid!? 🙂 Eller ja, det kanske förtar det roliga i det i längden? Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s