Merrell SS15

Pressveckan är i full gång och jag passar på att spana in märker som intresserar mig och som kan tänkas intressera er som läser – som Merrell till exempel. Jag använder själv ett par Merrell Bare Access Arc som inomhusskor – både till pass, på gymmet och på löpbandet. En grymt skön sko som uppfyller mina krav på en bra träningssko.

Till våren kommer Merrells samtliga modeller i en massa härliga färger. De passar utomhus likaväl som inomhus. Några av modellerna finns med Goretex (gäller främst höstkollektionen) men samtliga är i vattenavvisande material och många gånger torkar dessa skor väldigt snabbt och då finns kanske inte heller samma behov för Goretex.

Jag gillar Merrells skor främst med tanke på vikten. Superlätta, nästan så att man inte känner att man har skor på och för passformen. Jag har smala fötter och behöver visst stöd för hålfoten men vill samtidigt kunna röra ordentligt på tårna och det kan jag i mina skor.

IMG_7570.JPG
Pace Glove (Vapor Glove är samma sko men i herrmodell) är Merrells tunnaste och mest minimalistiska sko.

IMG_7571.JPG
Bare Access Trail med en grövre sula passar bra för löpning på skogsvägar och stigar.

IMG_7572.JPG

IMG_7575.JPG
Till barnen finns motsvarande modeller.

IMG_7576.JPG
Ovanstående är nya Bare Access Arc 4 – en ny version av min sko jag använder. Nu mer förbättrad sula.

IMG_7579.JPG
En mer street-aktig sko som kan användas närsomhelst. Perfekt till och från jobbet eller en dag ute med barnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s