Ull närmast kroppen – håll dig varm

Idag kör jag VAB hemma med en hostig och snorig liten fröken. Hon själv är allmänt missnöjd och tycker att hon borde gå i skolan och på hockeyträningen men vi tycker att det rasslas lite för mycket för det. Hellre en kureringsdag än flera dagar med feber – särskilt med tanke på att vi har en massa kul inplanerat i helgen!

Och när vi ändå är inne på barn och hålla sig frisk (och VARM) vill jag gärna tipsa om en favorit hos oss – Pierre Roberts underställ, mössor och buffar i merinoull.

Vi är inne på andra höst/vintersäsongen med dessa plagg och gillar dem väldigt. Både Norah och Felix använder sitt underställ under fotbollskläderna nu när det börjar bli lite kallt och ruggigt (men det ska fortfarande spelar i T-shirt och då får man bygga på med plagg under istället), ibland har Norah haft den även på ishockeyn men den tenderar att bli lite för varm under skydden. Jag själv brukar ”låna” Norahs ullmössa och den är alldeles perfekt till och från gymmet när håret är nytvättat eller när jag ska stå ute i blåsten och heja på våra fotbollsspelare. Övertygad om att den passar alldeles perfekt även till träning då ullen har den funktionen att den håller sig torr. i Skidbacken är understället ett måste, de håller värmen timme efter timme. Kompletteras då med fördel med ullstrumporna.

pierre robert 1

En annan superb fördel med underställ i merinoull är att de inte börjar lukta unket efter en användning. Tvättberget är tillräckligt stort med alla träningdagar vi har och att då kunna hänga ut och vädra understället efter användning känns smidigt, och bra för miljön. För er som undrar över storlekar så skall du välja barnets/din ordinarie storlek. Plaggen håller formen tvätt efter tvätt och håller för fler barn, det kan jag intyga.

pierre robert 2

Till och med söndag kan du nu handla 3 merinoullsplagg men endast betala för 2! Det finns även plagg för vuxna så passa på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s