Att bara vara

Det jag har lärt om mig själv genom åren är att jag inte kan stressas till träning. Träningen har aldrig varit ett måste för mig och kommer, om jag får bestämma, förbli en sak som jag förknippar med njutning och glädje.

Den här veckan som gått har inte varit särskilt produktiv träningsmässigt. Det har varit mycket på mitt ”människojobb” och i instruerandet och hur jag än försökt tänka mig till att bli sugen på träning så har det liksom inte infunnit sig. Och då har jag helt enkelt låtit det vara. Ibland får man sådana här perioder och många stressa upp sig över det – men let’s face it, det är inte så att all din tidigare träning går förlorad bara för att det blir en vilovecka.

Viloveckan behöver alla ha, mer eller mindre ofta för att kroppen skall hinna återhämta sig. Kanske är det en bra tid för eftertanke om hur du vill lägga upp din framtida träning, eller en stund för mental träning. Att fundera på VARFÖR du tränar som du gör, vilka MÅL du har och VAD får dig att må bra. Att bli ditt bästa jag!

Idag har jag vilat från träning (instruerade i tisdags) hela veckan och det är NU kroppen börja tala om för mig att det är dags att röra på sig. Då jag är ensam hemma med barnen ikväll har jag ett hemmapass inplanerat – ett perfekt avslut på en vecka och denna VAB-dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s