Hockey hela dagen

Nu har vi landat hemma efter en fullspäckad dag. Kidsen nattade tidigt trots helg, de behöver sömnen och vi vuxna behöver varva ner. Win win.

Lördagen har gått fullt ut i hockeyns tecken. Norah körde hockeyskola (lördagar är både killar och tjejer födda 2008) på Torvalla, Haninge, och Felix hade dubbelpass på Hanveden, Västerhaninge.

IMG_7654.JPG
Hockeyfoto på på Norah på barmark-från omklädningsrum till ishallen.

IMG_7655.JPG
Efter Norahs och hockeyskolans medverkan i Hockeyförbundets reklamvideo kom belöningen idag i form av snygga tröjor som självklart skulle fotas!

Direkt efter träning grillade hela laget, syskon och föräldrar utanför ishallen för att sedan ta sig vidare mot Globenområdet. Bowling på O’Learys (på 12) stod näst på schemat för killarna och vi andra, vi fikade, spelade lite andra spel och umgicks utanför isen för en gångs skull. Händer inte alltför ofta!

Höjdpunkten var eftermiddagens match på Hovet mellan Djurgården och Linköping. Vi hade en sektion som vi fyllde upp och hejade på favoritlaget – DIF såklart! En och annan stackars LHC’are fanns men och fick således se DIF vinna på hemmaplan med 4-2. En rätt händelselös match, många missar – för att inte tala om domarens jobb i sista perioden. Under all kritik.

IMG_7660.JPG

IMG_7668.JPG

Gänget fick även hänga nere i DIF’ens omklädningsrum – ascoolt och läckert enligt Felix och Norah, den förstnämnde lånade Magnus mobil och hade väl fotat och filmat allt från handdukar och vattenflaskor till skridskor och pokaler:) Det är stort för våra små, otroligt kul att vi har möjlighet att göra sånt här med dem. Det stärker laget och ger barnen drivet att vilja ännu mer.

Nu laddar vi om, träning imorgon bitti igen! Älskar såna här helger!

IMG_7674.JPG
Mamman i huset råkade visst också tigga till sig en snygg hockeytröja som åkte på lagom till matchen:)

Annonser

Ett svar till “Hockey hela dagen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s