Röhnisch SS15

Hösten har verkligen kommit på riktigt nu och med det alla mustiga färger. Självklart hoppas jag på snö inom ett rätt snar framtid, inget slår det vita härliga ljuset, för att inte tala om att man slipper allt kladd och klet i storstaden.

Lika mycket längtar jag efter sommarvärme och alla härliga färger. Många av färgerna fick jag spana in på Röhnisch visning av vårens och sommarens kommande kollektioner.

IMG_7606.JPG

IMG_7600.JPG

Pasteller blandas hej vilt och jag vågar nog påstå att den här kollektionen är den som tilltalat mig mest under de år jag har haft lite bättre koll på Röhnisch. Stilrent, men ändå dessa härliga detaljer, och många olika färger och mönster som återigen kan kombineras i all oändlighet.

IMG_7620.JPG

IMG_7621.JPG

IMG_7618.JPG

IMG_7619.JPG

Jag älskar det blommiga mönstret som känns kvinnligt och sportigt på samma gång. Marinblått kommer som ett alternativ till det alltid så svarta och fortfarande finns en hel del spetsdetaljer kvar sedan årets kollektioner.

IMG_7601.JPG

IMG_7611.JPG

IMG_7616.JPG

Vit är en färg som verkar vara genomgående för vårens kollektioner, egentligen oavsett märke. Många av Röhnisch överdelar går att använda precis lika bra till vardags som på gymmet, dock är jag inte lika säker på de vita tightsen som fanns. Fungerar bra på yogapasset – precis som den mörkgrå luvtröjan som jag gärna myser i efter ett pass. Lika mjuk som den ser ut och med härliga rynkdetaljer vid ärmsluten.

Systermärket Stay in Place som tillverkar sportunderkläder håller sig till ungefär samma färgskala. Klassiska svarta blandas med rosa, gult, grönt och turkost. Det är en självklarhet att kunna matcha sportbehån med toppen över.

IMG_7603.JPG

IMG_7604.JPG

IMG_7602.JPG

För golfaren kan det vara kul att veta att även denna kollektion är grym. Här finns pastellfärgerna men även ett underbart svart/vitt/grått blommönster som är genomgående i plaggen. den dagen jag lyckas bli klar med mitt gröna kort firar jag med klädinköp kan jag lova (borde motivera mig ännu mer men det är nog långt kvar….).

Visar även en sneak-peak på badkläderna, mer om dessa senare – dock följer färgerna här också träningskollektioner och mix&match konceptet vilket gör att du kan hitta en passande bikini oavsett kroppsform!

IMG_7623.JPG

IMG_7622.JPG

Annonser

Ett svar till “Röhnisch SS15”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s