MNB – Beauty – Vad är skönhet för dig?

Veckans tema i MNB-utmaningen handlar om Beauty, skönhet. Vad är skönhet för dig och hur definierar man egentligen skönhet. Är det att ha de snyggaste och mest trendiga kläderna, snyggaste frisyren och fixade naglarna? Är skönhet ens ytligt eller är det djupare än så?

Mycket av detta hänger ihop med det här med självkänslan och självförtroendet som jag skrev om i förra veckan. Som yngre tror jag att mycket av både självförtroendet och självkänslan sitter i ytliga saker, du tror att du är en viss person bara du klär dig på ett visst sätt eller beter dig på ett visst sätt och du uppfattas som cool, snygg.

Med alla års erfarenhet växer man upp, inser att de där Levi’s 501’orna inte längre är viktigaste prion i livet, att du faktiskt är snygg oavsett om du går i ett par mjukisbrallor eller kläder som framhäver din kropp. Du hittar DIN stil, men framför allt så hittar du dig! Din personlighet som lyser upp dig, gör dig trygg och det oavsett hur du ser ut på utsidan (kläder, hår, smink – ja, du fattar!).

Som 34 åring kan jag idag känna att jag är nästan där, att ha hittat mig själv, min stil (både invändigt och utvändigt). Att våga hålla sig till sin grej, för vilka är väl tidningarna att styra om vad som är trendigt och snyggt när det aldrig finns något som passar just ALLA, gör dig vackrare än vad något plagg någonsin kan göra dig. Vacker inifrån och ut låter som en klyscha men är det inte så att om vi bara är tillfreds med oss själva, älskar oss själva (ja, det är OK att ha blähdagar också!) så kommer det andra att ge med sig.

Och nej, jag hade inte skrivit lika om jag hade varit 20 år och singel. Garanterat.

Nu är jag nyfiken på hur DU tänker!

MNBlife_Beauty_FB-1280x768

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s