”Ytlig skönhet” – tillskott bland favoriterna

Min hy är det hos mig som reagerar mest på höstens kallare väder, blåsten och avsaknad av solsken. Jag blir lätt torr och narig och husen känns stram.
Som ni säkert vet är jag ett stort fan av Maria Åkerbergs naturliga produkter – de fungerar jättebra på mig och gör stor skillnad.

De senaste tillskotten i badrumsskåpet är två sorters Balm som jag kommer att använda under vintern för att ge husen det där lilla extra den behöver.

Först ut är Face Balm Rose – en rejält återfuktande balm (inte flytande utan tänk dig konsistens som kokosolja i burk) för ansiktet som jag använder främst på natten. Den fungerar jättebra att ha som dagkräm på dagen men kan kännas något fet då om man inte är jättetorr. Bägge barnen hemma har även testat den med godkänt resultat vilket gör den till en kräm för hela familjen. Balmen har en lätt rosendoft som inte irriterar ens den mest känsliga näsan.

Face Balm Rose Maria Åkerberg

Den andra nykomlingen är Body Balm White Chocolate – en balm för hela kroppen, att smörjas in på fuktig hud direkt efter duschen eller på torr hud. Jag fick även tipset av Ivan på Maria Åkerberg att använda den som en hårinpackning. Blandningen av kokos och vanilj gör att den verkligen doftar som vit choklad! En riktigt favorit.

Body Balm White Chocolate Maria Åkerberg

Bägge produkterna känns dryga – är genomgående för Maria Åkerbergs produkter – och att kunna använda samma sak för hela familjen gör också att vi slipper alla dessa tusen burkar i badrumsskåpet!

Sminktips är inte frekventa här på bloggen, men nu har jag lyckats bli fast med ett vårdande läppstift i färgen Summertime. Lip Care Colour heter produkten och för oss som inte är några läppstiftsfanatiker fungerar denna jättebra. Den är diskret i färgen, ser mer ut som en läppglans, och den KLIBBAR INTE! Jag kan skippa läppbalmet helt och bara använda denna produkt istället. Börjar jag bli vuxen må tro 🙂

Lip Care Colour

Annonser

Ett svar till “”Ytlig skönhet” – tillskott bland favoriterna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s