Inspire – vem inspireras du av?

Ännu ett härligt ämne som väcker många tankar och funderingar. Vem inspireras du av, var och hur hittar du din inspiration?

Återigen, när jag var yngre fanns det personer som jag verkligen såg upp till, främst inom idrott då eftersom det alltid varit min stora passion i livet. Tänk er Gunde Svan, Torgny Mogren och alla de andra i skidlandslaget i början av 90-talet så förstår ni. Under gymnasietiden var det mer att inspireras mer utseendemässigt av olika tidningar och modeller, att finna min egen stil och hur jag ville bli sedd.

Som ”vuxen” – eller ja nu senaste åren, handlar inspirationen fortfarande om att ha förebilder att se upp till och även delvis inspireras av tidningar och andra media men framför att handlar det för min del om att plocka russinen ur kakan. Att hitta de små detaljerna inom olika områden som jag kan tillgodogöra mig i min vardag, i min karriär och mitt liv. Jag inspireras av personer jag träffar dagligen utan att för dess skull vilja bli exakt som dem. Jag vet hur jag vill vara, vad jag vill göra och vad jag vill uppnå, och väljer således endast de delar som tar mig framåt. Allt annat vore dumt.

Jag skulle kunna göra en lång lista på alla de personer som jag ser upp till, de fyller på mitt konto med egenskaper, kunskaper och energi och jag suger in allt jag bara kan. Jag har en målbild och den arbetar jag med varje dag. Att sträva framåt är det enda som gäller, jag vill inte sluta utvecklas och det är min omvärld som ger mig verktygen!

Lorna_Jane_Sweden_Bloggutmaning_Inspiration_Week

Annonser

Ett svar till “Inspire – vem inspireras du av?”

  1. Jag tror att jag gör som du – plockar russinen ur kakan. För jag vill verkligen inte vara någon annan. Jag vill vara mig själv. Då är det lättare att inspireras av olika personer egenskaper. Att ha en förebild vore snålt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s