Hur vill jag inspirera dig?

Jag vill inspirera. Och jag vet att jag inspirerar. Minns en gång när en av mina deltagare kom fram till mig och sa att hen hade tänkt på mig under sin träning i simhallen – dvs inte alls där vi håller till i vanliga fall. ”Hur hade Linda gjort” hade hon tänkt – jo, det där jag alltid tjatar om. Att ta oss utanför det som är normalt, behagligt och bekvämt för oss. Att VÅGA UTMANA (som jag tjatar om på mina pass). Och det gjorde hon. Sådant blir jag så lycklig av. Då vet jag att jag har lyckats med att få fram budskapet. Alla kan bara man vill.

Andra gånger räcker att en kollega säger tack för att du hjälpte mig att förstå, då vet jag att jag har gjort något bra och hoppas att det jag gjort kan få personen att ta sig ett steg framåt och på sätt känna inspirationen från mig.

Inspiration och uppmuntran går lite hand i hand. Jag är sjukt bra på att peppa folk (självklart måste du vara mottaglig för det, annars är det lönlöst!) och får många gånger höra att man som deltagare på mina pass tar i mer än vad man trodde var möjligt tack vare min pepp. Det är uppmuntran samtidigt som jag tror att flertalet av dessa personer inspireras till ännu mer träning och med det glädje genom att de känner att de KAN så mycket mer än vad de själva trodde var möjligt.

När inspirerar du andra? Tänker du på hur du når fram och hur vill du bli uppfattad?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s