Underbart är kort

Det här med att få ihop dagarna är inte alltid det lättaste. Som idag. M bortrest, jr på innebandycup (tack vänner som skötte hämtning/lämning hemma) och mini hemma med ma&pa – och så undertecknad som var inbjuden till World Class egna inspirationsdag på Nybrogatan.

Jag fick korta ner denna träningsdag till en förmiddag med föreläsning av Emma Eklund från Biggest Loser (2013). En intressant timme – som blev typ 1,5 till slut- då jag inte sett serien. Emma har jag lite koll på via olika sociala medier men att få höra allt om hur/varför osv väckte galet mycket tankar. Tack fina du!!

IMG_7764.JPG

Andra passet blev en härlig flow tillsammans med bästa Anna-Karin och hennes co-coach Robin. Rörlighet under passet Wild Spirit Flow . Underbart, skönt och välgörande. Precis vad jag behövde efter en vecka med mycket annan träning. Med pulsband från Activio var det kul att hålla koll på pulsen under ett lite lugnare pass också.

Därefter fick det bli bilfärd hem genom ett regnigt Stockholm. Ny väntar en mysdag hemma:)

IMG_7765.JPG

IMG_7766.JPG

IMG_7767.JPG
Robin, Linda, AK och jag efter passet.

Annonser

Ett svar till “Underbart är kort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s