En spännande vecka framför mig

Jag har en superrolig vecka framför mig. Förutom ”människojobbet” som man tydligen kallar sitt 9-5 jobb numer skall jag även ägna mig åt en massa utvecklande saker inom träning och coachning.

Fredag till söndag den här veckan skall jag ägna mig helt och hållet åt löpning. Det är dags för Löpcoach Steg 2– en fortsättningsutbildning som följer Steg 1 som jag gick i våras. Jag ser väldigt mycket fram emot detta, att få grotta ner ännu mer i träningsplanering med periodisering, mer löprelaterad styrketräning och skadeförebyggande träning. Hur kul som helst ska det bli! Känner du redan nu att du behöver och vill ha hjälp med träningsupplägg inför ett specifikt lopp – hör av dig!

I övrigt blir det träning på hemmaplan, ett styrkepass ikväll väntar, spinning och löpning med löpgruppen. Onsdagar är egentligen min vilodag men jag tror nog att kroppen behöver yoga denna intensiva vecka.

Annonser

2 svar till “En spännande vecka framför mig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s