Musikmåndag

Lite smått har jag återigen börjat fundera på vårens pass. Det blev igår officiellt jag mitt tisdagspass som jag kört sedan förra hösten försvinner, eller rättare sagt blir passet den tiden kvar, men nu i en kollegas regi. Jag har valt att dra ner till ett pass i veckan för att kunna fokusera på allt andra runtomkring, men också för att få tid till mer egen träning och utveckling. Mina löpgrupper tar en hel del tid också så från och med nästa vecka är det enbart intervallpass och vik då och då som gäller i spinningsalen.

Jag har i vanlig ordning samlat på mig lite låtar redan, skriver upp när jag hört något riktigt bra på radion:)

Bang Bang – Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj. 3:19.

Annonser

Ett svar till “Musikmåndag”

  1. Hej! Jag har en fråga angående benhinneinflammation, jag fick problem med benhinnorna vid denna tiden för ett år sedan. Jag tränade på för det gjorde inte så jätteont. Vid jul tog jag tre veckors vila och sedan började ”vårterminen” och jag började träna igen. Men problemen kom tillbaka. Så jag började massera benen, halverade antal pass, med mera, men problemet satt kvar. Framåt maj slutade jag helt med träningen pga att jag skulle ta studenten, och balen närmade sig, projektarbetet skulle lämnas in. Ja all tid gick till skolan. När jag tog studenten så fick jag sommarjobb och jag jobbade hela sommaren. Fanns ingen tid till träning. Jag kände att det var bra för då ansträngde jag mig inte och jag vilade. Så nu i höstas trodde jag att det var lugnt. Jag trappade upp träningen men det onda i benen kom tillbaka. Vad ska jag göra? Finns det någon bot?
    Tacksam för svar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s