Vidareutbildning inom löpcoachning

Idag och resten av helgen sitter jag i skolbänken hos PT-School. Jag går fortsättningskursen i löpcoachning, Steg 2.

Denna första dag har varit precis lika kul som jag föreställt mig. Och lite till. Jag har mött kursare från Steg 1 jag fick i våras, bloggvänner och andra bekanta ansikten som jag som oftast träffar i träningssammanhang.

IMG_7780.JPG

Idag har det talats mycket om motivationsfaktorer, olika approach för oss coacher och vi har skrivit kravspecifikationer som vi sedan praktiskt tillämpat på vår tilldelade adept under vårt pass i Humlegården. Förresten, är inte vädret perfekt för löpning just nu? Älskar den krispiga höstluften!

Imorgon fortsätter utbildningen och jag längtar!

IMG_7783.JPG

IMG_7784.JPG

Annonser

Ett svar till “Vidareutbildning inom löpcoachning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s