5 till 5

Fina Elin kastade en boll till mig och jag fångade den. 5 saker att skriva om här på bloggen och därefter bollade uppgiften vidare till 5 andra. Klart jag tar chansen!

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Jag är ju en sådan person som skulle kunna gå en dag utan att äta, bara jag har tillräckligt mycket att göra. Inte bra, jag vet. Hade jag fått fråga för 6-8 år sedan hade jag lätt kunnat skriva godis. För en godisråtta, det är jag. Men en kontrollerad sådan numer. Idag skulle jag istället säga att jag väldigt gärna vill ha mjölk i nära – och då i forma av mandelmjölk eller sojamjölk. Det är gott i det mesta.

2. Godaste efterrätten?
Ugnsbakat äpple, där kanel och smör fått smälta samman till en härlig gegga tillsammans med socker. Laktosfri vaniljglass till detta är smaskens på allvar.

3. Vad tränar du en dag då du har all tid i världen?
Långpass – det är givet. På vintern finns inget bättre än att dra på sig längdskidorna, tänk er en perfekt vinterdag och med klockrent före och en vallning så bara är så där perfekt som den kan bli. Ett par timmar ute då, det är inte mycket som slår det. Sommartid, en långtur på min nya passion – landsvägscykeln. Få bilar ute och jag kan känna mig trygg på cykeln. Lagom mycket vind och sådär perfekt varmt. Det är lycka!

4. Bästa träningsredskapet?
En klyscha – kroppen. Men med en stark kropp funkar även ett par perfekt vallade längdskidor bra!

5. Vad är jag tacksam för just nu?
Jag är tacksam för att jag får vara frisk. Med det syftar jag till alla dessa höstar och vintrar då luftvägarna kämpat med infektion efter infektion, något som jag nu kommit i bukt med efter många år. En befriande känsla. Att jag äntligen börjar hitta klarhet i mina mål som instruktör, coach och att jag har en plan för att ta mig i mål.

Jag skickar vidare utmaningen till Emma, Andrea, Clara, Lisa och Sara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s