En sak i taget

Lördag och i mitt huvud är helgen nästan över. Jag har lite för mycket pågående just nu – jobbets normalt så hanterbara höst har blivit det omvända, helgerna fylls med matcher för Jr – denna helg även kalas för mini och jag har både ett marathonspinningpass att bygga och ett gruppträningspass att lära in.

Jag kan inte påstå att jag är stressad, det hjälper inte. Det är bara timmarna som inte räcker till. Allt är så himla roligt, jag skulle aldrig byta ut något. Men gärna öka på dygnet med tio timmar:)

Ikväll somnade barnen toktidigt efter en fartfylld dag och jag slängde på mig träningskläderna innan jag han komma på andra tankar och körde igenom de tre första blocken i Runners Strength som har premiär på SATS i januari 2015. Svettigt, jobbigt och så kul! Mer info kommer närmare årsskiftet – dock kommer testklasser att hållas från måndag och i stort sett december ut om du inte kan vänta. Alla blivande instruktörer testkör sina klasser!

IMG_7867.JPG
Jag kör stenhårt med mina trådlösa hörlurar från JBL (läs mer här i ett tidigare inlägg). Jag rör mig fritt utan att behöva ha mobilen på armen eller ha hög musik, t ex när barnen sover.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s