Barn på gymmet?

Ett omdiskuterat ämne – det här med att ha barnen med sig på gymmet eller inte.

Jag säger nej, om det inte finns ett rum skilt från gymmet där barnen kan vistas i (barnpassning) eller ett mamma/barn pass som funkar. Bara för att du tycker att det fungerar för dig betyder det nödvändigtvis inte att alla andra tycker likadant. En gång tog en förälder med sig sitt barn in i spinningsalen – det kändes inte bra tycker jag, men hade visst funkat på andras pass och då jag var ny på Friskis släppte jag det där. Just då ska tilläggas….

Våra barn älskar barnpassningen på Nordic Wellness där vi tränar. Där kan de hänga med andra barn och pyssla medan vi tränar.

Ikväll fick bägge hänga med mig till Friskis under mitt spinningpass. Magnus hockeyträning krockar med mitt pass just nu och ishallen är inte direkt det bästa stället för barnen att hänga i då Magnus är på isen hela tiden och det kommer och går en hel del folk.

På Friskis har barnen sin plats i lilla soffhörnan, de har sina surfplattor med sig och kan titta på film/spela det de vill under en timmes tid, lite samma som görs hemma under samma tid annars. Norah passade på att somna lite fint där ikväll och sov sedan vidare direkt hemma också – så hemma känner hon sig där:)

Detta är för mig det enda undantaget, jag har inte på världskartan att ha barnen med inne på gymmet utan de får stanna hemma eller på barnpassning om det finns. Vad tycker du?

Annonser

Ett svar till “Barn på gymmet?”

  1. Håller med dig. Inga barn på gymmet! På mitt gym hade två pappor som tränar nån form av kickboxning med sig fem (!!!) ungar totalt.. Som härjade runt när papporna slogs.. Ska tillägga att gymmet var obemannat för detta är inte tillåtet men de passade väl på när det inte fanns personal där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s