Musikmåndag

Veckorna bara flyger iväg. 1 månad prick kvar till jul – och jag har inte köpt en enda julklapp 🙂 inte blir det bättre när barnen säger att de inte önskar sig något för de har allt (japp, våra barn är sådana, konstigt va) om vi bortser från det självklara som nya hockeyprylar som Jr så fint snöat in sig på och Norah som alltid vill ha fler örhängen!

Den här veckan ligger musikfokus 100% på att få ihop allt till lördagens marathonspinning jag och min kollega A kör på Friskis (10-13, platser finns – maila mig!).

Jag kommer att satsa på genomgående samma tempo i mina block om 30 minuter vardera. Jobba med känsla i kropp och anpassa motstånd utifrån det. Enkelt att följa och väldigt individanpassat. Även om spinningen skall vara något för alla är det inte lätt som ny att hänga med i galet snabbt tempo utan att ta ut sig helt och hållet. Hellre då att man håller ner tempot en aning och låter deltagarna utgå från det. Skaderisken minskas också, och med det tänker jag främst på belastning av knän i ett snabbt tempo om man arbetar stående.

En av mina favoriter är Parachute med Otto Knows. Den hänger med mig på lördag!Annonser

Ett svar till “Musikmåndag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s