Tro på dig själv

Är det inte dags att vi ger oss själva en klapp på axeln och säger ”vad du är bra på det du gör” – som mamma, kollega, instruktör – vad det nu än må vara.

Jag känner lite själv att jag sista tiden dragits ner i en negativ spiral när det kommer till att prestera, orken med gnälliga och trotsande barn är inte där det ska, för att inte ens tala om tålamodet som tryter mer än lätt. Osäkerheten kring om jag klarar av vissa saker ligger och svävar över, även om jag VET att JAG VISST FIXAR DET kan jag inte förmå mig själv att våga TRO och LITA PÅ MIG. Visst är det knasigt!

Många gånger tänker jag om det inte är lite av den mentalitet vi omger oss med här i Sverige, ni vet ”inte ska väl jag…”-tanken som hela tiden trycker ner snarare än pushar oss till att förverkliga våra drömmar och sträva efter det och dit vi vill. Livet är för kort för att tveka. Nej, allt behöver inte hända över en natt men med en långsiktig plan med olika delmål på vägen till slutmålet är allt möjligt. Och det bästa med allt – det är du som styr och bestämmer hur det skall gå. Ingen annan kan fatta besluten åt oss.

Så, från och med idag – precis nu – stärkande, glada och positiva tankar. Jag kan, jag vill och jag ska! Gör det du med!

Kärlek till dig
Idag låter vi livet vara så här härligt rosaskimrande – lite som fluffiga moln – i kontrast till mitt anti-rosa som jag i övrigt försöker efterfölja.

Annonser

2 svar till “Tro på dig själv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s