Julklappstips – löpcoachning online

I år slår jag alla rekord när det kommer till julklappar. Jag har köpt 1 var till barnen! Förra året var jag klar i oktober. Vet inte om det är för att barnens intressen inte ändrats särskilt sedan förra året och storleken på kläderna är ungefär detsamma vilket i sin tur gör att det inte finns så mycket utrymme för nya inköp av vare sig leksaker, spel eller kläder. Superjobbigt om du frågar mig – jag är trots allt ingen shopaholic när det kommer till jul, det sköter de andra i släkten så fint ändå – utan jag (vi egentligen, M och jag) köper sådant som barnen verkligen önskat sig och/eller behöver.

Om DU är i samma funderingar, eller kanske har du inte bestämt dig för vad DU skall önska dig kan jag tipsa om den löpcoachning online som jag erbjuder.

Mitt julklappserbjudande till dig är att för varje paket du köpet lägger jag till motsvarande 25% av tiden.
Det betyder att köper du 4 veckor, får du 5 veckor för samma pris.
8 veckor blir 10 och 12 veckor blir 15. Självklart gäller erbjudandet även för längre perioder om så önskas!

Startdatum bestämmer du själv och programmet läggs upp helt utifrån dina personliga önskemål och förutsättningar. Är ni flera som vill nyttja programmet tillsammans upprättar jag självklart även mer generella träningsprogram för det ändamålet!

Har du dessutom friskvårdsbidrag kvar att nyttja via din arbetsgivare kan detta bli en riktigt bra och prisvärd julklapp till dig själv eller någon i din närhet!

Kontaktar mig gör du vila formuläret på DENNA sida.

IMG_7702

Låt inte vintermörkret hindra dig från att bli en snabbare och starkare löpare.

P.s. Jag erbjuder även skidlektioner – håll tummarna för snö snart! D.s.

Annonser

2 svar till “Julklappstips – löpcoachning online”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s