En sån härlig dag (det blev till slut)

Jag springer runt i svettiga träningskläder här hemma. Euforisk och fylld av ny energi – precis som efter en fullbokad cykelklass. Ikväll var dock den enda deltagaren maken när vi körde igenom Runners Strength passet i vardagsrummet. Grymt det med med tanke på att halvtimmen innan ville jag helst bara sova.

Julfest med jobbet igår på Aveqia där vi både tillagade och åt en 4-rätters middag tillsammans. Fantastiskt kul och gudomlig mat om ni frågar mig förresten och trots att jag bara dricker alkoholfritt (lyckades även med konststycket att hitta en ölsort som jag förälskade mig i!) var jag ett vrak imorse när klockan ringde.

Ishallen väntade och Felix gjorde debut i målet – och det med bravur – han som inte alls stått i mål särskilt ofta. Vem vet, det kanske blir hans grej, han älskar ju målvaktsrollen i innebandyn.

Dagen efter lunch på Vegabaren – kebab med bröd så klart- och sedan bara mysa hemma. Jag njuter.

Nu väntar en god Pad Thai från thaivagnen på mig – först ska jag koppla av en stund i bastun bara.

Hoppas ni har en underbar kväll!

IMG_7933.JPG
Nej, jag är inte så sned som det ser ut- jag skulle sträcka på mig sa fotografen – Norah.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s