Julklappstips

Det är lite drygt en vecka kvar till julafton och än finns det tid att köpa julklappar, eller beställa på nätet som ag också gjort till viss del. Jag avskyr verkligen stressen med människomassorna ute i butikerna före jul och kan jag handla online så gör jag det.

Mina favoriter från Maria Åkerberg köper jag som oftast hos Skin City då de har snabb leverans och bra priser. Sedan älskar jag deras snygga förpackningar också som allt kommer i. Känns lite extra lyxigt.

Mina favoriter från MÅ är många, men är man helt ny med produkterna tycker jag att ni ska testa följande:

Ansiktskit med rengöring, ansiktsvatten, olja och kräm.

ansiktskit MÅ blandhy

Lyxklappen med Ögonkräm och ansiktsmask från More-serien som är intensivvårdande, olja för ansiktet och en scrub. Mina favoriter för övrigt.

lyxklappen MÅ

Andra favoriter från MÅ har jag skrivit om tidigare. Dessa inlägg hittar du HÄR, HÄR och HÄR. Ni som känner mig vet att jag är väldigt kräsen när det kommer till hudvård, och särskilt här på bloggen är jag väldigt restriktiv med vad jag skriver om. Jag står 100% bakom åsikterna och inlägget är helt och hållet mitt egna.

Det bästa med produkterna för hud och hår är ändå att de passar även för de minsta i familjen. Behöver jag säga hur skönt det är att slippa alla burkar och flaskor i duscharn då det räcker med några få?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s