Musikmåndag

29.e måndagen med musiktips. Jag vet att många hittar till bloggen tack vare musiktips och det är verkligen superkul att komma med inspiration. Jag har många som inspirerar mig när det kommer till musik och varför inte dela med mig av mina favoriter som funkar på pass – eller annars också för den delen!

Allt The Lovers – Michael Woods Remix med Kylie Minogue. Underbar låt!


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s