Mission accomplished – let the journey begin!

Ikväll var det dags. Dagen D. Så nervöst och vad jag längtat! Dagen för testklass för Runners Strength som jag så tränat till sista månaden. Det ENDA jag tränat sista tiden. Dagen då jag tog mig rejält utanför min bekväma zon, klev av cykeln i salen och in på golvet – hur tusan skulle jag röra mig, hålla koll på musik&tid och prata samtidigt?

Och vet ni vad – det gick så sjukt bra! Jag kom av mig lite lite, det räknas knappt, i sisådär 5 sekunder men i övrigt satte jag alla övningar. Tekniskt har jag fortfarande lite att jobba på på några ställen men jag fixade mina 55 minuter (of fame;)).

Jag uppskattar all feedback som Urban Tribes värdesätter starkt under sina utbildningar så oerhört mycket. Jag vill veta var jag kan förbättra mig- ingen blir fullärd och jag har sett så många halvtaskiga instruktörer för att veta att om jag ska lyckas måste jag hela tiden suga åt mig allt som sägs. Och det gör jag, ödmjukt.

Så tack Linn för alla feedback och uppmuntrande ord, tack Caroline och L för att jag lyckades lura med er ikväll och tack alla ni andra som var med och gjorde min kväll så lyckad!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/785/36373183/files/2014/12/img_7949.jpg

Fredagen den 9. januari är det premiär för mina klasser på SATS Södra Station klockan 17. Jag hoppas att träffa just DIG någon gång!

Annonser

3 svar till “Mission accomplished – let the journey begin!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s