Lugn träning veckan ut

Efter att ha kämpat med Runners Strength klassen och kört en massa spinningklasser, både ordinarie och vikariat, sista månaden har jag bestämt mig för att köra lugn träning med fokus på stretch och rörlighet den här veckan.

Mina bästa vänner blir således yogamattan och foam rollern som hänger med fortfarande. En av mina absoluta favoriter när det kommer till redskap skall tilläggas.

15-30 minuter skön yoga varje kväll i kombination med promenader är ett vinnande koncept – för det finns det alltid tid för. Är du bortbjuden på julen, lås in dig på toa och kör några solhälsningar i taget om inte annat;) I min yoga ligger fokus på rörlighet framför allt – det är inte de svåraste övningarna utan de som känns mest. Och det bästa är ju att jag inte ens behöver byta om till träningskläder, även om jag föredrar det, utan kan yoga i vanliga kläder när det finns tillfälle. Jeans rekommenderas kanske inte men men…ibland har nöden ingen lag!

Vad det gäller yoga har jag använt mig av Yogobe för hemmapass. Jag hade ett medlemskap där tidigare i år och tyckte att det fungerade bra. Just nu kan man även testa på utbudet gratis i 14 dagar om du inte varit medlem tidigare. Mer om hur du gör hittar du HÄR.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s