God Fortsättning

Utöver granen och en massa rester i kylen är det inte så mycket som påminner om att det var julafton och firande hos oss. Första julfirandet f ö hos oss. Någonsin. Tidigare har vi varit hos mina eller M’s föräldrar. Men jag tror att även här hos oss blir bra. Ingen hysteri, lite lagom.

Lagom med paket, lagom med jul mat – även där lyckades jag smyga in en ceviche som lite uppfriskande utstickande förrätt- och inte så pretentiöst och allt det där det kan bli. Jag är ingen husmor och nöjd med det. Take it or leave it liksom.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/785/36373183/files/2014/12/img_7992.jpg
Idag har vi, tillsammans med resten av Stockholmarna kört bio-racet med Sune i fjällen. Rätt bra faktiskt, även från mig som inte brukar falla för svenska produktioner. Lunch före och fika efter filmen och det känns som vilken vanlig semesterdag som helst!

Har även skumläst (gick inte att sluta när jag väl börjat) Yoga Girl av Rachel Brathen som tomten kom med och nu vill jag yoga 24/7. Yogan har en speciell plats i mitt hjärta, 2015 blir året som jag tar det ett steg vidare är tanken.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/785/36373183/files/2014/12/img_7989.jpg

Nu är mini och Jr nattade och det är dags för oss vuxna att gå lös på glögg och småkakor! En del av ledighetens njutning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s