Ryggskott?

2015 börjar träningsmässigt väldigt lugnt för mig. Yoga och långpromenader. Ryggen som sa pang i söndags trilskas fortfarande och jag lutar mer och mer åt ryggskott. Dvs något som min pappa hade när han började bli gammal:) Yogarörelsen och stretch hjälpe rmig att komma igång och under dagarna känner jag inte allt av ryggen särskilt, det är på morgonen det kommer. Och då med besked. Jag har tagit smärtstillande men då det gör varken till eller från så struntar jag i det nu. Lätt träning verkar det enda som fungerar vilket ju alltid är något. Vore jobbigt att behöva vara helt still och sängliggande.

Har fått en tid hos min naprapat/massör efter lunch idag och hoppas på några kloka ord och en skön behandling så gör att det känns bättre – tågresan in till stan i morse var ingen skön händelse kan jag meddela – särskilt inte den delen där jag skulle resa på mig från sätet och gå ut från tåget. Aj, aj, aj.

Jag är smärttålig och vill inte ha ont men just nu har jag kastat in handduken….

//Uppdatering – kiropraktorbesöket avvärjde rent ryggskott. 2 större låsningar i rygg och höft som knäcktes loss, LLLT-laser på det onda området för att hjälpa till med avslappning i muskulaturen och en massa liniment. Ingen ny åkomma utan mer som ett följdfel av mina problem med bröstrygg och höft. Skönt att veta. Ordinerad fortsatt normal träning och stretch/yoga//

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s