Mina tankar om yoga

För några år sedan var yoga för mig en lärarledd klass i en yogastudio (gick på gravidyoga med bägge barnen) eller på gymmet, men det har förändrats.

Bikramyoga kan av förklarliga skäl inte utföras hemma (bastun möjligen men den är för liten:)) vilket gör att den får stå över just nu.

Min yoga idag handlar om att utföra några positioner varje dag. Fokusområden som höfter, rygg, axlar eller bara avslappning. Det behöver inte vara så organiserat eller planerat, mjukisbyxor och linne funkar jättebra.

Känslan av lättnad i kroppen, smidighet och framför allt LUGNET som jag upplevde tidigare på gruppträningsvarianten, samma känslor upplever jag efter ett pass hemma.

Så, istället för att stressa iväg i bilen nu under långhelgerna och annars i vardagen när tiden inte räcker till, ge dig själv en stund av eftertanke och stillhet precis där du ÄR. Det är du värd.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/785/36373183/files/2015/01/img_8048.jpg

Annonser

4 svar till “Mina tankar om yoga”

  1. Tips! Om du inte redan har testat på Dileepa´s yoga i Fagersta. Ge de ett försök! Trevligt och varierande. Som de ser ut nu kör vi på Ons och Lör. Första gången i år blir 14/1, i Judolokalen (Fagersta Hallen).

    Trevlig blogg, tråkigt att vi inte hittade hit lite tidigare. 😀

    1. Tyvärr bor jag inte i Fagersta utan ör bara där ibland då mina föräldrar bor där! Tack för tipset dock👍

  2. Har någon månad kvar på Family Yoga och jag älskar det! Tyvärr har jag inte hunnit (???!!!) göra ett pass varje dag trots att de är korta, men det beror bara på lathet. Programmen är superbra och man mår så himla bra efteråt!

    Hoppas allt är bra med dig och familjen annars!
    Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s