Oceaner av tid och lite panik på det

Lisa skrev just precis vad jag känner om vad det gäller det här med barnfri tid. Våra barn är sedan en vecka tillbaka hos mina föräldrar i Fagersta. Lite längre jullov utan avbrott och eftersom vi ändå skulle jobba alla mellandagar, för att åka till Sälen nu till helgen som kommer, fanns det liksom ingen mening med att släpa barnen fram och tillbaka för totalt 2 skoldagar mellan nyåret och fjällresan. Och ja, vi ansökte och blev beviljade ledighet, om någon nu skulle fundera lite extra på det.

Magnus har lite dåligt planerat snorat ner sig totalt och tillbringar mestadelen i horisontalläge framför tv’n i barnens tv-rum medan jag med min rygg (som mår nästan 100 nu – en massa träning verkar vara botemedlet mot ryggskott om ni frågar mig) ligger mestadels på golvet och stretchar/tittar på den andra tv’n. Så sociala är vi:)

Faktum är att det är just det här vi behöver. Inga måsten – förutom lite jobb men det räknas nästan inte – och så gör vi det som känns bäst just då. Idag har vi både fikat, gått i affärer och ätit middag ute. Bara vi två. Inget fancy fancy utan bara de där extra bonusarna som är nog så svåra att få till i vardagen. Att vi båda sedan hamnade i ishallen igår när Felix lag hade träning (M med något passiv på isen), det är en annan femma. Den sociala biten av livet som två istället för fyra:)

Och så paniken på det. Igår körde jag årets första spinningpass, intervaller, och planen var ju ny musik. Som jag hade klar i Spotify. Det skulle bara mixas ihop i MixMeister. Som VÄGRADE fungera, och frågade efter licensnyckel…hmmm… det är ju något som vi instruktörer inte handhar själva utan skall ordnas våra ansvariga på Friskis. I-landsproblem konstaterade M, och ja, lite så är det ju. Jag personligen är toktrött på låtarna som gått hela hösten i stort sett och var SÅ redo för nytt. En liten besvikelse, minst sagt!

Till morgondagens Spin55 – distanspass – kör jag helt sonika en Spotifylista som får fungera. Omixat och med någon sekunds tystnad mellan låtarna. Det får gå. Annars gillar jag att ha allt i samma flöde, det blir lite bättre så. Klassen är fullbokad sedan länge så jag räknar med deltagare taggade till tusen!

Är ni sugna på musikinspiration ännu en gång idag så kommer det här! Radiodängor i kombo med skönt ös!

Annonser

5 svar till “Oceaner av tid och lite panik på det”

  1. Ja visst är det ovanligt och himla skönt.. Vi har ju alltid en sådan här vecka i början av sommaren tillsammans och det är så härligt. Det här med att vara helt själv är dock en extra ny erfarenhet! Och så ledigt idag med en helt öppen dag framför mig. Jag ska ut och leta i förrådet nu och hoppas hitta mina långfärdsskridskor som inte använts sedan … jadu. Många år. Några varv själv på Hellas-isen och så en värmande lunch där i sällskap av mig själv. Alltså. I eftermiddag? Vi får se. 🙂
    Kram och krya på rygg och M!

  2. Jag ska operera bort lite skruvar på fredag, och åka bort nästq helg, men nu har jag bokat in det i kalendern för söndagen efter det! 👍👍👍

    1. Låter bra! Vi är i fjällen helgen som kommer mer i övrigt kör jag! Hör av dig fredagen innan så bokar jag gästplats åt dig – du vet att jag håller till i Haninge va?!👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s