Träningstid och smoothie

I förmiddags, eller snarare lunch, körde jag så årets första 55 pass i spinningsalen. Om det gick bra, o ja! Fick superbra feedback på både upplägg och musiken och det fungerade ju finfint att köra genom Spotify också. Deltagarna var rejält trötta och det var jag med – jag går igång på all energi som sprudlar ut i salen. Det bästa som finns!

Däremot är jag helt slut nu. Att träna på morgonen eller egentligen alla tider utom kvällstid är definitivt inte min grej. Jag däckar totalt efteråt. Idag funkar det bra då jag är ledig men en vanlig vardag, då får jag bita ihop!

Innan passet fixade jag en var sin smoothie till M och mig. Smakar och och piggar upp!

2 stora glas behöver följande;

2 bananer
1 ananas
3 dl frysta hallon
En skvätt apelsinjuice – mest för att göra det lite ner lättflytande.

Mixa allt i en mixer och avnjut direkt.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/785/36373183/files/2015/01/img_8062.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s