Snö snö snö

Ja, resan upp till Sälen har ju inte riktigt börjat som tänkt. Vi kände ju till visst snöfall och vind som kunde väntas på vägen men hade inte förväntat 30 cm, oplogade vägar och snöstorm. Klass 2 varningar är inget att ta lätt på och vi är glada över att ha hållit oss på vägen hela resan. Vi såg avåkta bilar och många som fastnat!

Från Borlänge där vi åt lunch till Mora där vi nu hamnat hos goda vänner för en natts sömn och lite återhämtning rent mentalt (läs halvt hysterisk fru i bil pga väglaget) innan vi tar oss an den sista biten upp på något bättre vägar. Hoppas vi. 20 mil på 4 timmar var ingen höjdare, på normalt 90-vägar.

Vi övernattar hos Malin & co som vi alltid bor hos under Vasaloppshelgen och det var riktigt kul att se att större delen av de som bokat in sig hos dem i år kommer som gäster som rekommenderar boendet för.

Jag längtar massor till backarna och tror nog att vi åker upp tidigt för kunna packa in allt i stugan, hyra skidor till Felix (enda som inte har skidor efter att ha vuxit ur dem och pjäxorna) och köpa liftkort. Sen är vi redo för backen!

2015/01/img_5604.jpg
Från förra årets resa, full fart i Trollskogen – morgondagens huvudmål för barnen!

Annonser

2 svar till “Snö snö snö”

    1. Jopp, inte direkt planerat men det var ju inte direkt läge att vända heller när vu väl körde. Nu är det lugnt uppe i Mora iaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s