Ännu en underbar dag i skidvärlden

Jag är ju fortfarande en längdskidåkare ut i fingerspetsarna men någonstans där inne har det börja gro en liten tanke om att det här med utförsåkning inte är så tokigt. Det är roligt, och blir allt roligare ju mer jag åker. Och vågar.

Idag blev det 11 toppbesök tillsammans med övriga familjen. Ibland bara Norah och jag. Ibland hela gänget. Vi körde grönt, blått, rött och svart (!!!). Felix mestadels off-pist. Hans grej, inte min. Norah är helt orädd och tycker att man ska åka alla backar med coola namn, som Blixten (röd).

Ikväll bokade barnen även in sig (betalade t o m med egna pengar, det ni) på kvällsåkning i Trollskogen/Hundfjället med Skistars maskot Valle. Ett gäng med 20-talet barn i åldrarna 7-9 (+Norah 6 år) hängde med 3 skidlärare i en timme och vi vuxna fick lite ”vi-tid”, dvs en snabb alkoholfri drink i baren på Värdshuset i Hundfjällen. Guld värt kan jag meddela.

Jag är återigen så tacksam att få ha barn som själva brinner för aktivt liv, idrott och rörelse. Som föräldrar erbjuder vi dem verktygen och låter dem hitta glädjen i det som vi själva glädjs åt. Det är livet!

Imorgon byter vi skidorna mot snowboards. Premiär för Norah, hon längtar!

2015/01/img_8116.jpgBarnen igår efter skoterturen till topprestaurangen. En riktig hit, både matmässigt och gällande skoterturen!

2015/01/img_8123.jpg Efter kvällens åkning med Valle. Två riktigt nöjda barn som somnade gott!

Annonser

Ett svar till “Ännu en underbar dag i skidvärlden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s