Musikmåndag och Spin of Hope

Musikmåndag har haft ett uppehåll i ett par veckor av den enkla anledningen att i musikväg fokuserat på att bli klar med de nya passen inför vårens klasser. Det har strulat något kopiöst med tekniken vilken gjort att jag slitit hår för att bli klar med allt. Men nu så!

Vårens Spin55 deltagare får lyssna till fölande upplägg när det kommer till musik. Många radiodängor men det är det som går hem har jag förstått, särskilt när jag inte har en fast klass för Spin55 utan hoppar in och vikarierar lite då och då. Låtarna blir inte lika lätt sönderspelade då.Och på tal om spinning – den 28/3 ska ni markera i kalenderna. Då cyklar vi återigen Spin of Hope till förmån för Barncancerfonden. Jag leder passet kl 08.00-09.00 på Friskis och Svettis Haninge och det finns möjlighet att boka ett lag (12 cyklar) tillsammans med vänner/bloggläsare. Är du intresserad, maila mig linda . k . wikstrom @ Hotmail . com !

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s