Mamma i 9 år

I morse klockan 04.25 var det exakt 9 år sedan som vår Felix, a k a Jr, kom till världen. En vinterdag i januari, 2006, efter en natt på Södra BB. En lätt förlossning får jag väl ändå säga, åtminstone för en förstagångsföderska.

Sedan dess har det varit full fart, inte ens när han låg i vagnen var han nöjd, utan han skulle vara med i famnen, sitta upp och ha koll på allt. Precis som det är än idag.

Han lever sport, allt annat kommer i andra hand. Social som få, nya vänner fixas på en minut (t ex vid en brasa på restaurang i Sälen nu senast – nästa dag hade han skiddejt med två nya vänner i backen), och älskar sin lillasyster över allt annat, även om det omvända många gånger råder. Hörs och syns men är väldigt omtänksam och givmild. Rättvis mot andra även om han själv tycker att mamma och pappa inte alltid är det mot honom – men sånt är livet!

Idag fick han de så efterlängtade gitarren i present. Lycklig blev han och vi föräldrar hoppas att gitarren kanske får honom att sitta still mer än när läxorna skall göras:)

Grattis älskar ”bubbe” – eller ”Ninnis” som han själv kallade sig som liten!

2015/01/img_7900-0.jpg

2015/01/img_7507-0.jpg

2015/01/img_7498-0.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s