Musikmåndag med VAB

Igår eftermiddag efter hockeymatchen var Jr väldigt seg och trött (läs grinig) och redan på morgonen hade vi väl konstaterat att han kanske höll på att bli förkyld. När jag kom hem efter min spinning, barnen ville vara hemma själva i 2 timmar och det gick hur smidigt som helst, såg han helt förstörd ut. Snorig och rinnande ögon samt feber.

Förberedd på VAB idag och så fick det bli. Mini skjutsades till skolan och vi har varvat soffhäng med jobb denna dag. Jag minns ärligt inte när jag vabbade senast så det är inget jag sörjer. Många gånger får man mer gjort hemma på en dag än på en hel vecka mitt i jobbstressen. Vila hra varit ledordet idag för Jr, med undantag för tiden då Norah och jag var iväg på frökens fotbollsträning, då fick tv-spelet komma fram som sällskap.

Då det är måndag, och musikmåndag här på bloggen, vill jag även passa på att tipsa er om en av mina absoluta favoritlåtar – ni som följer mig på Instagram (@lindakws) har koll på denna – så himla bra och uppiggande! Lite ”raw” i känslan och väldigt olik min musiksmak generellt men den går hem rejält, särskilt under mina löppass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s