Full fart igen

Idag har vi kört den obligatoriska ”karantändagen”, dvs frisk men hemma dagen efter feber. Jr är pigg men har en näsa som rinner som en öppen kram. Sedan blev vi lite bekväma och lät även mini vara hemma idag vilket var bra då barnen roade varandra.

Själv har jag inte haft några som helst problem att få ihop min vardagsmotion. Snöskottning på egen tomt efter det senaste dygnets snöfall tog sin tid, de bortresta grannarnas tomt skulle få samma behandling och slutligen gjorde barnen och jag iordning längdspår (kortkort variant) på allmänningen – hoppas några fler än vi vill låta barnen åka en tur där!

Nu ser jag fram emot jobb resten av veckan i kombination med träning. Börjar med yinyoga hemma ikväll!

IMG_8209

IMG_8210

IMG_8211

IMG_8212

IMG_8214

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s