Gott och blandat

Nej, jag ska inte skriva om godiset med samma namn som rubriken, även om det är mitt favoritgodis och jag säkerligen skulle kunna prisa det i ett eget inlägg. Istället får det bli lite vardagssvammel och tankar om allt möjligt.

Torsdag – veckorna går superfort, särskilt nu när jag varit hemma 2 dagar. Onsdagen igår kändes som en måndag och då vi imorgon har internutbildning blev det en väldans kort vecka. Idag lyxar jag till det med lunchträning, står som reserv på bodypump och får jag inte till det blir det intervaller på löpbandet. Efter gårdagens längdpass på Gärdet (spåren börjar bli lite halvslitna) känner jag mer för löpning, MEN det är styrka min kropp behöver. Helgen som kommer är fullbokad med en massa kul, på lördag hänger jag med ett gäng härliga instruktörer från olika anläggningar – inspiration till tusen väntas – ja, jag har höga förhoppningar efter höstens träff.

Jag älskar att träna för andra instruktörer, att inspireras och få de där aha upplevelserna när saker jag själv funderat på faller på plats.

En instruktör som kommer att vara med på lördag, och som jag beundrar så, är Jessica. Jessica för mig är cykelinstruktören som fick mig att våga – att hon sen kan det mesta inom träning blir bara extra plus i kanten.

Då skidsäsongen är relativt kort håller jag för fullt på att planera inför vårens löpning. Jag har själv kört igång min halvmaraträning inför aprils WHHM, och planer på löpgrupper görs i skrivande stund. Inför hösten är jag jättesugen på en yogautbildning – det bästa av 2 världar brukar jag tänka. Konditionsidrott på ena sidan och det mer spirituella, lugnande (om än energigivande) på den andra. Utöver detta måste jag vidare kunskapsmässigt i spinningvärlden och då finns ju återigen kunskap hos inCycle och bara datum klaffar så hoppar jag på en utbildning där.

Att utbilda och utvecklas får mig att växa som person, inte bara som instruktör, utan också känna att jag gör detta för min egen skull och genom det blir jag även bättre som mamma, fru och som anställd. En liten cirkel som sluts. VÅGA du också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s