Energi

Det har varit tyst här sedan i fredags. Full rulle har varit ledordet för helgen.

Igår tillbringade jag eftermiddagen på SATS Hötorget på Your Next Move konventet där instruktörer och andra intresserade träffas för att nätverka, träna och inspireras.

Som cykelinstruktör föll det sig ganska naturligt att jag bokade in mig på 2 cykelpass med Jessica under dagen. Första passet bestod av tröskelintervaller och det andra av Vo2Max intervaller, dvs mjölksyreträning deluxe. Aldrig har väl 30 sekunder känts såååå långa som då!

Däremellan hann jag även ned en kostföreläsning med Kristina Andersson som skrivit boken Eat Clean. En intressant timme som ännu en gång bekräftade det jag lever efter. Lite lagom, inga överdrifter.

Ett annat intressant upplägg hade Isabelle Franzen på sitt styrkepass. Isabelle jobbar efter 3 dimensionalitet i kroppen, i leder som i sin tur omges av muskler, bindväv osv. Under hennes timme fick jag känna hur jobbigt det är att lyfta 2 kilos hantlar i olika rörelsemönster man inte är man vid, hur en enkel övning som ett utfall kan göras utmanande och hur viktigt det är att se till helheten i sin träning.

Jag tackade för mig innan sista passen körde igång och valde att komma hem lite tidigare då jag även idag, söndag, hade fullt upp med planer med kropp i rörelse; 90 minuter på skidor – visserligen som instruktör men det är ju inte direkt så att jag står still då- för att avsluta kvällen i spinningsalen med mina fantastiska och kämpande cyklister. Ikväll var det galet ös i salen under intervallerna!

Nu väntar en helgalen jobbvecka, vete tusan hur jag ska hinna med allt, men det är denna vecka. Sen är det liiiite lugnare veckan därpå.

IMG_8232

IMG_8227

IMG_8229
Som vanligt fokuserar jag på upplevelser och inte på fototillfällena under träningsevent, men några bilder på instruktörer/föreläsare kan jag bjuda på i alla fall!

Annonser

2 svar till “Energi”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s