Stockholms snyggaste gym?

Imorse segade jag mig upp från sängen och lite robotlikt petade i mig en banan och lite juice för att sedan dra på mig träningskläder och sätta mig i bilen. Står det träning på schemat så gör det även om sängen lockade med det varma täcket och en snarkande Norah (ja, t o m det kändes ok imorse!).

Med hjälp av Google maps hittade jag till slut till SATS Slakthuset som ligger som man hör på namnet i Slakthusområdet intill Globen och Tele2 Arena.

Det första plusset med anläggningen kom redan innan jag ens kommit innanför dörren. Gratis parkering precis utanför. Hur smidigt är inte det?
Och väl inne så var det inte sämre. Rent, rymligt, lite folk och bara så där fräscht som det kan vara på ett nyöppnat gym! Jag gillar de öppna ytorna men att det samtidigt är indelat i olika sektioner. Högt i tak i de gamla fabrikslokalerna gör allt väldigt trevligt och inbjudande.

Jag tog sikte på det andra våningsplanet, eller snarare ”balkongen” där alla konditionsmaskinerna var placerade. Smart tänkt av SATS att ha stora projektorskärmar istället för en massa små tv-apparater för dem som vill titta på tv under träningen. Jag hade ett program på SVT-play på mobilen som jag kikade på medan jag sprang och det funkar bra det med när det finns wifi i huset. För att springa distans, idag 60 minuter – ca 9 km – är inte särskilt roligt på löpband. Speciellt inte när jag springer på så långsamt som jag gör. Det går segt men det finns en tanke bakom det hela. Pannbensträning.

IMG_8241-0

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s