En sån helg

Vad gör man när helgerna inte längre är fullbokade med saker? Man hittar på nya saker att göra, eller så släpper man på allt!

Imorse var Norah och jag uppe med tuppen, dottern ännu tidigare då hon frågade redan 04.29 om vi inte skulle åka till hockeymatchen snart. Samling 8.15 på Värmdö är tidigt men är det en av få matcher man spelar med hockeyskolan så är det. Jag själv mer död än levande, sjukt trött, trots 9 timmars sömn.

Matcherna förlorades knappt men vad gör väl det när fröken, ensam tjej med 7 killar i laget (+målis), får friläge och åker från egen planhalva och sätter pucken i mål!!

”Jag såg hur du hoppade upp och ner och såg glad ut på läktaren mamma” var minis kommentar. Och det gjorde jag ju! Hon är så grym min lilla tuffing. Och den kramen jag fick direkt efter matchen, en fullt hockeyutrustad klump på 30 kilo som kastar sig upp i famnen – det slår allt!

IMG_8247

IMG_8248

IMG_8252

Väl hemma mötte vi killarna i dörren, på väg mot sin hockeyträning och vad vi tjejer gjorde sen?! Vi sov. Närmare 3 timmar i sängen, på en söndag, mitt på dan. Hur skönt som helst!

Så med en slappodag som i och för sig avslutades med intervallpass i spinningsalen är jag laddad för ännu en vecka med 110%-igt tempo på jobbet och det övriga livet. Barnen laddar för en vecka innan de därefter går på ett välförtjänt sportlov som de firar i Fagersta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s