Barnfritt

Vi är barnlediga sedan i lördags. Då barnen har sportlov och mina föräldrar är pensionärer passar det perfekt att barnen tillbringar veckan hos dem. Lite mer snö i Fagersta, närheten till badhus och skidspår utan att behöva planera allt gör att kidsen har det riktigt bra där och vi kan fokusera på vårt här hemma.

Eller hemma och hemma. Sedan i söndags har jag totalt tillbringat ca 15 timmar hemma varav större delen jobbandes eller sovandes. Jag passar på att jobba undan allt som går den här veckan för att kunna andas lite i nästa vecka. Det blir en 4,5 dagars vecka då vi åker iväg på fredag. Mer om det senare!

Oavsett, hjälp vad mycket man hinner med när man inte har några tider att passa. M och jag går om varandra rätt mycket just nu, lite av parallella liv med tanke på (min) arbetsbelastning (och därefter slocknar vi framför varsin tv hemma), men men…. Jag tränade igår morse före jobbet, ikväll har jag varit på bio med min fina vän C som också är ensam den här veckan. Det gäller att passa på när man kan, kvalitetstid med vännerna är det bästa när det blir av – tyvärr alldeles för sällan. Vi såg förresten den så omtalade ”Fifty Shades of Grey” och har ni inte sett den, gör det! Men läs böckerna först! Det var länge sedan 2 timmar gick så fort i biosalongen, särskilt när jag har läst alla tre böckerna och vet fortsättningen in i bok 2.

Imorgon och torsdag fortsätter jobbet i 110. Jag har en plan om att springa imorgon kväll när jag kommer hem, gå på pass på torsdag för att därefter fira in helgen med Runners Strength på fredag. På lördag väntar 15 kilometer långpass och på söndag ska kidsen hämtas hem igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s